WEB/APP
16286
page-template-default,page,page-id-16286,bridge-core-2.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Desenvolupament WEB

Fem pagines web a mida per a qualsevol tipus de projecte. Depenent de les seves necessitats li recomanarem quin tipus de producte serà el més adient per al seu negoci o activitat.

La teva tenda online

Si vols una tenda on vendre els teus productes a través d’internet i així poder arribar a molts més clients sense tenir estoc o vendre a l’altra punta del món, contacta amb nosaltres, t’ajudarem aconseguir-ho.

Aplicacions mòbils (App’s)

Desenvolupem aplicacions per als dos sistemes més coneguts (Android i IOS). També disposem de Aplicacions de costos més reduïts per a què tothom pugui aprofitar aquests avantatges que ofereixen les App’s mòbils.

Altres serveis

T’oferim diversos serveis lligats tant a les webs com a les APPS

Hosting

Tenim allotjaments i dominis amb servidors espanyols per a què puguis fer un posicionament de qualitat.

Gestio Social

T’assessorem per a què puguis començar a promocionar el teu negoci a través de les xarxes socials o te les gestionem nosaltres tant sigui des de zero com des de el moment en què ens necessites.

SEO/SEM

Tant sigui amb el posicionament de pagament (SEM) o amb l’orgànic (SEO) nosaltres t’assessorem

Traducir »