Som D'aqui, el teu assesor de serveis | Fibra a totes les llars al 2024?
16195
post-template-default,single,single-post,postid-16195,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Fibra a totes les llars al 2024?

Que Internet arribi a tots els racons és l’objectiu de les operadores, però no sempre la prioritat. Les noves tecnologies que han arribat, com la fibra, i les que arribaran, com el 5G, sempre han arrencat el seu desplegament a les grans ciutats per després anar estenent a la resta del territori. En l’era del 4G i la fibra, són molts els que han de conformar encara amb 2G o 3G i ADSL (en el millor dels casos). Reduir la bretxa digital hauria de ser un objectiu molt més ambiciós. Ara, coneixem que la fibra de Movistar arribarà al 100% dels espanyols en 2024.Traducir »